Bridgestone Ecopia EP150 175/60 R16

Bridgestone Ecopia EP150

175/60 R16
82 (475 kg/kerék)
H (210 km/óra)
nyári személyautó
C
B
69
65 029 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Bridgestone Ecopia EP150 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Bridgestone Ecopia EP150 kompakt és családi autókra tervezett nyári gumiabroncs.

A felső rétegben kisebb az energiaveszteség a polimer módosított láncvégének köszönhetően, emiatt a szilika részecskék jobban eloszlanak, és kisebb a súrlódási hőfejlődés (és a gördülési ellenállás). (ábra 1.)

Az óvszerkezet új anyaga es az alkalmazott innovatív technológiák miatt az abroncs szerkezete könnyebb lett, így csökkent a gumiabroncs tömege. (ábra 2.)

A vastag bordákkal összekötött blokkok egyenletesebb nyomáselosztást biztosítanak, így nagyobb a fékerő es a tapadás nedves úton. (ábra 3.)

A bordák felületéről a víz könnyen a mintaárkokba fut, így kisebb az aquaplaning kialakulásának veszélye. A meredeken futó bordák miatt a fékezőélek igen hatékonyak, jó az érintkezés az útfelülettel, a mintázat pedig csendes. (ábra 4.)

A vállblokkok három dimenzióban megtervezett árokkal csatlakoznak a szomszédos bordóhoz, ami növeli a blokkmerevséget es az irányíthatóságot. (ábra 5.)

Az Adaptive Contact Surface (ACS) kialakítású konvex blokkok csökkentik a levegő áramlási sebességet, ezért a mintázat csendesebben fut. (ábra 6.)

A világ első sorozatgyártásban készülő, kizárólag elektromos árammal működő autóját, a Nissan Leaf-et Bridgestone Ecopia EP150 abroncsokkal szerelik. A Nissan azért választotta a EP150-et, mert a Leaf esetében különösen fontos volt az EP150 Ecopia által elért fogyasztáscsökkentés és nagyon halk futás.

A biztonság, tartósság és gazdaságosság lenyűgöző egyensúlyát kínálja. Az Ecopia családdal lefaraghatja az üzemanyag-fogyasztást és CO2 kibocsátást, mindemellett élvezheti azt a kényelmet és finom kezelhetőséget, amit egy prémium Bridgestone abroncstól elvár.

Bridgestone Ecopia EP150 teszt

20142011Átlag: 100%; Tesztek száma: 2

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.