Firestone MultiSeason 2 205/65 R15

Firestone MultiSeason 2

205/65 R15
99 (775 kg/kerék)
V (240 km/óra)
M+S XL
39 638 Ft / db

Készlet: 2

Szállítási díj: 0 Ft

Kiemelet ajánlat

205/65 R15
94 (670 kg/kerék)
H (210 km/óra)
35 991 Ft / db

Készlet: 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

205/65 R15
94 (670 kg/kerék)
H (210 km/óra)
M+S SBL
36 631 Ft / db

Készlet: 7

Szállítási díj: 989 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Firestone MultiSeason 2 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A Firestone portfóliója a Multiseason abroncsok jobb teljesítményt és nagyobb értéket nyújtó második generációjával bővült, ami minden gépjárműtípus és gépjárművezető igényeit kielégíti.

Az eredeti Firestone Multiseason kiváló négyévszakos túraabroncsként szerzett hírnevet magának. A Multiseason második generációjával azonban a Firestone még ennél is többet szeretne elérni. A mintázatot és az úttal érintkező felületet úgy optimalizálták, hogy vizes úton maximális vízelvezetést biztosítsanak, száraz úton pedig kiegyensúlyozott abroncsmerevséget. Ezt kiterjedt szimulációs modellezéssel érték el, amit később a terepen is ellenőriztek.

A Multiseason abroncsok új generációja, amelyet Európa legnagyobb tiszteletnek örvendő független járműtesztelő intézete, a TÜV SÜD tesztelt, 9%-kal jobb fékezést mutatott száraz körülmények között, és 14%-kal jobbat nedves körülmények között. (összehasonlítva az előző Multiseason teljesítményével). Az EU címkén az abroncs nedves tapadása B besorolást kapott. Az abroncs havas úton is jó teljesítményt nyújt, ahogyan azt a 3 csúcsos hegy és hópehely jelzés (3PMSF) tanúsítja, így minden európai téli jogszabálynak megfelel.

Az elődjéhez képest további előrelépés, hogy a Firestone Multiseason új generációja a legtöbb méretben igen jó, C osztályú minősítést kapott a gördülő ellenállás terén az európai címkén és 20%-kal jobb a futásteljesítménye is.

Az új Multiseason abroncsokkal csökken az üzemanyagköltség, és hosszabb a gumik élettartama.

Firestone MultiSeason 2 teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.