Nexen Winguard WT1 215/75 R16

Nexen Winguard WT1

215/75 R16
113 (1150 kg/kerék)
R (170 km/óra)
C
téli kisteher
E
C
73
31 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Átvehető: 2019. 10. 22.


Szállítási vagy szerelési díjak

Nexen Winguard WT1 információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Ideális választás kisteherautókra, téli útviszonyokhoz, kedvező árfekvésben.

A középső részen elhelyezkedő 3D blokkok kialakítása és azok merevsége, nagyfokú vezetési stabilitást nyújtanak magasabb sebességnél, valamint hatékony fékezést tesznek lehetővé téli körülmények között. (ábra 1.)

A speciális polimer vegyület megakadályozza a gumiabroncs felmelegedését, valamint hosszú élettartamot ígér, kiváló kopásállósággal.

A megerősített oldalfal nagyszerű védelmet nyújt a külső hatások ellen, valamint nagy szerepet vállal a teherszállításban.

  • Középen elhelyezkedő 3D blokkok (ábra 1.)
    Középen elhelyezkedő 3D blokkok (ábra 1.)

További Nexen téli gumik

Személyautó

Terepjáró

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 3 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.