Bridgestone DriveGuard Winter 225/40 R18

Bridgestone DriveGuard Winter

225/40 R18
92 (630 kg/kerék)
V (240 km/óra)
ROF XL DOT17
téli személyautó
defekttűrő
E
B
72
34 990 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Bridgestone DriveGuard Winter információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Bridgestone DriveGuard Winter abroncsát kifejezetten a TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) rendszerrel ellátott autók számára lett kifejlesztve. A rendkívüli módon megerősített oldalfalak kitámasztanak, segítenek biztosítani a mobilitást, megtartják az autó teljes tömegét, így biztonságosan tovább lehet haladni 80 km-t akár 80 km/h órával, az első szervizig, vagy leállási lehetőségig.

Kiváló fékteljesítményt nyújt, különösen vizes útfelületen. Az EU címke besorolásnál minden méretben "B" minősítést szerzett.

Techinkai jellemzők:

A futófelület a Bridgestone díjnyertes és innovatív Blizzak LM001 designja, a lekerekített sarokblokkokkal és a kúpos "kürt" hornyokkal van kialakítva az optimális vízelvezetés érdekében. A Nano Pro-Tech technológiával összeállított vegyület csökkenti a súrlódást a szénmolekulák között, ezáltal csak mérsékelten képződik hő az oldalfalon, ami az abroncs alakjának megtartásában segít. A csúcsminőségű hűtőborda kialakítása az oldalfalon ezt a keletkezett hőt a kerékpánt felé tereli.

A Bridgestone DriveGuard Winter kitűnő teljesítményt nyújt vizes útfelületen (B minősítés az EU címkén).

A Bridgestone Europe téli tesztpályáján, a svédországi Vidselben vizsgálták meg az abroncs teljesítményét havas és jeges útfelületen. A nagy sűrűségű, és változó irányú lamellák rednkívűl precíz tapadást és kezelhetőséget biztosítanak a legzordabb téli időjárás esetén is.

A DriveGuard Winter jelenleg 10 méretben kapható, 15"-tól 17"-ig.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.