Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Kapcsolat

Automax Szerviz Kft.

13 éve a piacon
3 millió db értékesített abroncs
500 ezer eladott felni
Csak új abroncsok
Magyar garancia
Gumi- és autószerviz
Ingyenes házhoz szállítás

Gyakran ismételt kérdések

Leadtam a rendelésem, mikor kapom meg?

A rendeléseket a beérkezés sorrendjében, munkaidőben folyamatosan dolgozzuk fel. A feldolgozásról és a várható teljesítésről is e-mail-t küldünk. A feldogozott rendeléseket a legtöbb esetben a szervizekben 1 munkanapon belül át lehet venni. A házhozszállítás várható átfutási ideje: 1-2 munkanap

Ma szeretném átvenni a termékeket. Megoldható?

Sajnos nem. A szervizekben nem található azonnali készlet, a termékeket központi, vidéki raktárról szállítjuk. A megrendeléseket a legtöbb esetben 1 munkanapon belül teljesítjük.

Mennyire valós a raktárkészlet?

Nagyon. Csak azokat a termékeket jelenítjük meg a weboldalunkon, amiket készletről tudunk teljesíteni.

Az árak áfásak?

Igen, minden árunk bruttó, 27%-os forgalmi adót tartalmaz.

Kártyával lehet fizetni?

Igen, a szervizekben és a futárnál is.

Személyesen vagy telefonon lehet rendelni?

Nem. A rendeléseket kizárólag interneten fogadjuk. A kedvező árainkat az internetes megrendelések költséghatékony módjának köszönhetően tudjuk biztosítani. A szervizekben nincs azonnali készlet és 20%-os felárat számolnak fel az ügyintézésért.

Mennyibe kerül a szállítás, ha nem kérek szerelést?

A szállítási költség minden esetben az adott cikk mellett van feltüntetve. A szállítási költség nem egységes, márkánként és cikkenként eltérhet. Ha szerelést is kér a megrendelt termékekhez, akkor a szállítás ingyenes

Mennyibe kerül a szerelés?

A részletes szerelési árainkat itt találja meg.

Hogy tudok bejelentkezni a szervizbe?

Kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat, hogy időpontot foglalhassunk önnek! Időpont foglalás nélkül ne induljon el, mert a szervizekben csak előre bejelentett ügyfeleket fogadnak.

Mennyibe kerül az abroncs nyomás-ellenőrző (TPMS) szelep?

12 000- Ft/db-tól. 4 kerékhez 4 db-ot kell venni. Az autóval való össze párosításának ára 3 840-től - 6 490 Ft-ig / autó (4 kerékre vonatkozik). Bővebben információ.

Mikor gyártották a gumikat?

Az általunk forgalmazott összes abroncs a lehető legfrissebb gyártású, azokat közvetlenül a gyártóktól, importőröktől szerezzük be. Cégünk nem árul felszámolásból származó vagy használt abroncsokat. A pontos gyártási időpontokat nem tartjuk nyilván, de az átvételkor Önnek van lehetősége ellenőrizni a gyártási időt. A friss gyártási időre DOT garanciát vállalunk: ha az abroncs nem friss gyártású, akkor saját költségünkön visszavesszük vagy más termékre cseréljük.

Hol találhatók a szervizek?

Csak visszaigazolt internetes megrendelés vagy egyeztetett időpont foglalás után induljon el, mert a szervizekben azonnali készlet és szabad kapacitás nincs és 20%-os felárat számolnak fel az ügyintézésért.

1037 Budapest, Csillaghegyi út 22

Nyitva tartás: H-P: 08:00-17:00, Szombat: zárva, Vasárnap: zárva

1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 95

Nyitva tartás: H-P: 08:00-17:00, Szombat: zárva, Vasárnap: zárva

8500 Pápa, Celli u. 67

Nyitva tartás: H-P: 08:00-17:00, Szombat: zárva, Vasárnap: zárva

7630 Pécs, Mohácsi u. 42

Nyitva tartás: H-P: 08:00-17:00, Szombat: zárva, Vasárnap: zárva

Központi ügyfélszolgálat / szerviz bejelentkezés


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.