Bridgestone Potenza S001 275/35 R20

Bridgestone Potenza S001

275/35 R20
102 (850 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
* FSL RFT XL
nyári személyautó
defekttűrő
C
B
73
111 835 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Bridgestone Potenza S001 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Bridgestone Potenza S001 nagy teljesítményű autókra tervezett nyári gumiabroncs, azoknak a sofőröknek akik a sebességhatárok kiautózására törekszenek.

Legfőbb jellemzője az aszimmetrikus futómintázat és a korszerű konstrukció, melyek még sportosabb kezelhetőséget és teljesítményt biztosítanak nedves és száraz viszonyok között is.

A nagyméretű, merev, “nagy tapadású” vállblokkok kiváló tapadást biztosítanak kanyarban. A hosszanti merevség biztosítja a szükséges nagy fékezési erőt. (ábra 1.)

Kiváló kormányzási reakció és pontosság a sportos vezetési élményért. Tökéletes stabilitás nagy sebességnél a futófelület szélén lévő egyenes mintaároknak köszönhetően. (ábra 2.)

Fokozott hosszanti merevség a jobb fékezésért és kezelhetőségért. Megőrizve a függőleges merevséget a kanyartapadásért és a vezetési kényelemért. (ábra 3.)

Az élesen döntött mintaárkok a mikro-mintaárkokból a központi mintaárkokba vezetik a felesleges vizet az aquaplaning elkerüléséért. (ábra 4.)

A széles mintaárkok gyors vízelvezetést biztosítanak. (ábra 5.)

A korszerű mintaárok kialakítás csökkenti a mintázati és felületi zajt. Könnyű övkonstrukció az alacsonyabb gördülési ellenállásért és a nagyobb üzemanyag-hatékonyságért. (ábra 6.)

Bridgestone Potenza S001 teszt

2020201420132012Átlag: 75%; Tesztek száma: 4

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.