Continental AllSeasonContact 205/55 R16

Continental AllSeasonContact

205/55 R16
91 (615 kg/kerék)
H (210 km/óra)
M+S
36 746 Ft / db

Készlet: 0

Kiemelet ajánlat

205/55 R16
94 (670 kg/kerék)
V (240 km/óra)
BSW XL
23 829 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial 4Seasons
Teszteredmények:

205/55 R16
94 (670 kg/kerék)
H (210 km/óra)
FR M+S SBL XL
27 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 989 Ft / db

205/55 R16
91 (615 kg/kerék)
H (210 km/óra)
28 739 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

205/55 R16
94 (670 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
34 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Pirelli Cinturato All Season SF2
Teszteredmények:

205/55 R16
94 (670 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
36 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Pirelli Cinturato All Season SF3
Teszteredmények:

205/55 R16
91 (615 kg/kerék)
W (270 km/óra)
39 900 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Michelin CrossClimate 2
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A megújult AllSeasonContact egész éven át tartó biztonságot és hatékonyságot nyújt.

  • Remek tapadás télen havas és vizes utakon egyaránt
  • Jó fékteljesítmény nyáron száraz és vizes útfelületen is
  • Kategóriájában a legjobb gördülési ellenállás

Remek tapadás télen havas és vizes utakon egyaránt

A vonóerő-átadást optimalizáló magas szilika-tartalom és a téli teljesítményt növelő különleges gyanták révén az új AllSeasonContact alapanyaga mindig megőrzi rugalmasságát.

Jó fékteljesítmény nyáron száraz és vizes útfelületen is

Az új AllSeasonContact mindenféle nyári útviszonyok között bizonyítja megbízhatóságát. Ennek oka, hogy a vízre felúszás ellen fokozott védelmet nyújtó nyitott vállrészek merev, minimális mértékben lamellázott mintázattal párosulnak, amely száraz úton jobb kezelhetőséget és fékezést garantál.

Kategóriájában a legjobb gördülési ellenállás

A különleges oldalfal geometria és az optimális profilmélység révén a gördülési ellenállás figyelemre méltó mérséklődését sikerült elérni. Mindez az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkenéséhez vezet a biztonsági szempontok károsodása nélkül.

A teszteken is bizonyított

A legnagyobb négyévszakos gumiabroncs teszteken évek óta rendre példás és különösen ajánlott minősítést kap.

Videó


Continental AllSeasonContact információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A 2017-es év újdonságai közé sorolható a Continental AllSeasonContact™ négyévszakos gumiabroncsa is. Ebben a városi használatra tervezett termékben, az innovatív összetételének és a futófelület kialakításának köszönhetően jelentős javulást értek el a mérnökök a korábban tapasztalt gyengeségek leküzdésében. Ez legfőképpen a téli útviszonyokban való használatkor észrevehető. Az abroncs oldalfalán az "M+S" jelölés mellett szerepel a "hópehely" vagy "a háromágú hegycsúcs" szimbólum is, ezáltal biztonsággal használható az év hidegebb időszakaiban is. Az EU-s abroncscímke besoroláson minden méretben "B" minősítést szerzett a Continental AllSeasonContact.

Technikai jellemzői:

A vonóerő-átadást optimalizáló magas szilika-tartalom és a téli teljesítményt növelő különleges gyanták révén az új AllSeasonContact™ alapanyaga mindig megőrzi rugalmasságát. Ez az alkalmazkodóképesség biztosítja az abroncs kiváló teljesítményt a hóval borított és vizes téli utakon.

A téli használatra a Continental kémikusai olyan összetevőjű szilikakeveréket fejlesztettek ki, ami a nedves és havas téli utakon is jól tapad. A nagy mennyiségű szilika jó tapadást biztosít a nedves utakon, miközben a WinterContact TS 860 Cool Chili technológiájából származó vegyületek jó tapadást tesznek lehetővé a hóval fedett utakon. Ez az adaptív összetétel lehetővé teszi az új gumiabroncsnak, hogy megfeleljen a nedves és a havas utakon való biztonságos közlekedének. Ez a legfontosabb követelmény egy négyévszakos gumiabroncs számára.

Az új AllSeasonContact™ mindenféle nyári útviszonyok között bizonyítja megbízhatóságát. Ennek oka, hogy a vízre felúszás ellen fokozott védelmet nyújtó nyitott vállrészek merev, minimális mértékben lamellázott mintázattal párosulnak, amely száraz úton jobb kezelhetőséget és fékezést garantál.

A különleges oldalfal-geometria és az optimális profilmélység révén a gördülési ellenállás figyelemre méltó mérséklődését sikerült elérni. Mindez az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkenéséhez vezet a biztonsági szempontok károsodása nélkül.

Continental AllSeasonContact teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.