Continental VanContact 200 225/65 R16

Continental VanContact 200

225/65 R16
112 (1120 kg/kerék)
R (170 km/óra)
C PR8
61 305 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

225/65 R16
112/110 (1060 kg/kerék )
T (190 km/óra)
C
43 705 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Maxmiler Pro

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental VanContact 200 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A ContiVanContact™ 200 egy speciális, kimondottan a nyugat- és közép-európai fuvarozók használati szokásainak figyelembevételével tervezett nyári gumiabroncs.

A futófelület közepén elhelyezett lamelláknak és mintázati árkoknak köszönhetően az abroncs még heves esőzés alkalmával is rendkívül rövid fékutat és precíz irányíthatóságot biztosít. Ráadásul az összekapcsolt mintázati blokkok maximalizálják a gumiabroncs érintkezési felületét, a mintázati stabilizátorok pedig növelik a futófelület merevségét. Mindez kiváló stabilitást és remek kezelhetőséget biztosít még a legnagyobb terhelés mellett is. A ContiVanContact™ 200 abroncs az üzemanyag-takarékosságban is élen jár, hiszen elődjéhez képest - Vanco 2 - 15%-kal alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkezik.

A vállrészen elhelyezkedő új kialakítású vízelvezető csatornák és az innovatív formájú kapaszkodóélek a mintázat közepén az ablaktörlő lapátokhoz hasonló módon vezetik el a csapadékot. (ábra 2.) Ez a technológia kimagasló vízelvezetést, és ezzel párhuzamosan nagyobb biztonságot garantál vizes úton.Rendkívüli biztonság a vizes útfelületen nyújtott rövid fékútnak köszönhetően.

Az összekapcsolt mintázati blokkok maximalizálják a gumiabroncs érintkezési felületét, a mintázati stabilizátorok pedig növelik a futófelület merevségét. Mindez kiváló stabilitást és remek irányíthatóságot biztosít. Precíz kezelhetőség még nagy terhelés esetén is.

A deformáció enyhítése érdekében az alapanyagban használt legújabb generációs szilika-keveréket speciális polimerekkel egészítették ki. Ez az innovatív megoldás jelentősen mérsékli az abroncs gördülési ellenállását, amely hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és növelt futásteljesítmény a mérsékelt gördülési ellenállás révén.

Continental VanContact 200 teszt

2019Átlag: 75%; Tesztek száma: 1

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.