Continental CrossContact AT 235/85 R16

Continental CrossContact AT

235/85 R16
114 (1180 kg/kerék)
Q (160 km/óra)
C
négyévszakos terepjáró vegyes
67 558 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental CrossContact AT információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Continental ContiCrossContact™ AT terepjárókra terezett nyári gumiabroncs.

A nyitott vállkialakításnak köszönhetően terephasználat esetén nagyon jó kezelhetőségi tulajdonságokat biztosít. Az egyenletes és lassú kopás - az innovatív futófelületi keveréknek köszönhetően - kiemelkedő futásteljesítményt tesz lehetővé. A három soros mintázati bordakialakítás pedig nagyon könnyed és csendes gördülést biztosít az abroncsnak.

A nagyméretű ritkán barázdált kapaszkodóélek és a közöttük lévő széles mintázati csatornák még vizes útfelületen is megfelelő vonóerő-átadásról és kiváló fékteljesítményről gondoskodnak. (ábra 1.)

A széles oldalirányú és nyitott mintázati árkok rendkívül hatékony vízelvezetést biztosítanak, így az "aquaplaning" kialakulásának kockázatát minimálisra csökkentik. (ábra 2.)

Egy-egy mintázati rész három egymástól eltolt kisebb ferde blokkból áll. Ezeknek a kisebb blokkoknak köszönhetően az abroncsot lágy, de határozott gördülés jellemzi, amely minden körülmény között megfelelő irányíthatósággal párosul. Mindez kivételes oldalstabilitást, valamint rendkívül magas futásteljesítményt eredményez.(ábra 3.)

50% terep, 50% közút


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.