Continental Vanco Eco 215/65 R15

Continental Vanco Eco

215/65 R15
104 (900 kg/kerék)
T (190 km/óra)
C PR6
61 096 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

215/65 R15
104/102 (900 kg kerék )
T (190 km/óra)
C
45 670 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Maxmiler Pro

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Continental Vanco Eco információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Continental Vanco™ Eco abroncs speciálisan kisáruszállítók és transzporterek számára fejlesztett nyári gumiabroncs a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében.

Közel 30%-kal sikerült csökkenteni a Vanco™ Eco gumiabroncs gördülési ellenállását - elődjéhez a Vanco 10-hez képest - , amely így több mint 4%-kal mérsékli az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Ugyanakkor megtartották a Continental abroncsokra jellemző rövid fékutat száraz és vizes útfelületen, valamint az abroncs olyan teljesítményre képes, mint az a személygépjárművekre jellemző. A Vanco™ Eco abroncs teljesítménye igazán lenyűgöző a rendkívül erőteljes futófelület-kialakításnak és az alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően, melyet az alapanyagban használt legújabb generációs szilika-keverék tett lehetővé. A lapos övkontúr és a csökkentett mintázati mélység mérsékli az abroncs futás közben fellépő deformálódását, még nehéz rakomány esetén is. Mindez rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztást eredményez, ezáltal növelve a gazdaságosságot.

A gépjárműgyártók a kis áruszállítók rakománybefogadó képességét folyamatosan növelik, ezért a gumiabroncsokkal szemben az egyik legfontosabb elvárás a kiváló fékteljesítmény, különösen vizes körülmények között. A mintázati blokkokon elhelyezett kapaszkodóélek az ablaktörlő lapátokhoz hasonló hatást fejtenek ki, így optimális kapcsolat jön létre az útfelülettel, amely egyedülállóan rövid fékutat eredményez. (ábra 1.)

A merev vállrészekkel és a szilárd, erőteljes mintázattal kombinált futófelület rendkívül hatékonyan képes továbbítani az oldalirányú erőhatásokat, így biztosítva a gépjárműnek a személyautókra jellemző kezelhetőséget. (ábra 2.)


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.