Dunlop Winter Sport 5 235/40 R18

Dunlop Winter Sport 5

235/40 R18
95 (690 kg/kerék)
V (240 km/óra)
MFS XL
téli személyautó
D
B
72
60 990 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

235/40 R18
95 (690 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli személyautó
C
B
72
54 055 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 2 290 Ft / db
Hankook Winter I*Cept evo3 W330
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Dunlop Winter Sport 5 első helyezést ért el az ADAC 2023-as téli gumi tesztjén a 205/60R16-os méretben. A tesztgyőzelem mellett a 225/45R17-es méretben a 4. helyen végzett, szintén a 2023-as téli abroncsok tesztjén.

Az ADAC tesztelői szerint a gumiabroncs kiegyensúlyozott, biztonságos jellemzőkkel bír, alacsony súly és üzemanyag fogyasztás jellemzi.

KIVÁLÓ OLDALIRÁNYÚ TAPADÁS CSÚSZÓS FELÜLETEKEN

Az innovatív, szögletes középső lamellák megnyúlnak, javítják a nyitási és kapaszkodási képességüket, ezzel kiváló oldalirányú tapadást biztosítva a csúszós téli utakon.

FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY HAVAS UTAKON

A megnövelt számú blokkoknak köszönhetően a Winter Sport 5 több további útfelülettel érintkező éllel rendelkezik, kiváló tapadást és teljesítményt biztosítva havon.

AQUAPLANING ELLENÁLLÁS

Az abroncs futófelületének mélyebb barázdái lehetővé teszik a Winter Sport 5 számára, hogy nagyobb mennyiségű vizet és latyakot szorítson ki, ezzel is csökkenti az aquaplaning kockázatát és segíti az irányítás megőrzését nedves úton.

ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG

Az egyedülálló Winter Sport 5 kialakításának köszönhetően a súly optimálisan oszlik el az abroncson, ami alacsonyabb gördülési ellenállást és nagyobb üzemanyag-hatékonyságot eredményez.

Videó


Dunlop Winter Sport 5 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Dunlop Winter Sport 5 a téli utak váratlan viszontagságaihoz szükséges tapadással rendelkezik.

Az újszerű szögletes középső lamellák megnyúlnak, ezáltal megnő a szétnyílási és úthoz tapadási képességük, és kiváló oldalirányú tapadást biztosítanak a csúszós téli utakon.

A gumiabroncs futófelületében lévő mélyebb barázdáknak köszönhetően a Winter Sport 5 nagyobb mennyiségű vizet és latyakot képes elvezetni, így csökkenti a vízenfutás kockázatát, és segít megőrizni az irányítást vizes utakon.

A több blokkal rendelkező Winter Sport 5 több ponton érintkezik az útfelülettel, így jobb a tapadása és a teljesítménye havas utakon.

A Winter Sport 5 egyedi kialakítása miatt a tömeg egyenletesen oszlik el az abroncson, aminek eredményeképpen alacsonyabb a gördülési ellenállás és magasabb az üzemanyag-hatékonyság.

Dunlop Winter Sport 5 teszt

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.