Fulda Kristall Control HP 195/60 R16

Fulda Kristall Control HP

195/60 R16
89 (580 kg/kerék)
H (210 km/óra)
M+S
téli személyautó
C
B
71
32 852 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Fulda Kristall Control HP információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

A Fulda Kristall Control HP megbízható német gyártó nagyteljesítményű gumiabroncsa a legzordabb téli útviszonyokhoz, kivételes ár/érték aránnyal.

  • Kiváló tapadás havon

A Fulda SnowCatcher technológiája megbízható teljesítményt nyújt a téli utakon. A középen futó barázdák kapcsolódó hálózata menet közben összegyűjti a havat, így a gumiabroncs mély hóban is megőrzi gördülőképességét. A Snow Catcher technológia kihasználja a gördülő gumiabroncs természetes tömörítő hatását, továbbá az új futófelület-kialakításnak köszönhetően a hó a barázdákban gyűlik össze, így jobb a tapadás a hóval borított utakon. (ábra 1.)

  • Kimagasló kormányozhatóság

A Kristall Control HP könnyű szövetváza és nagy teljesítményt biztosító szerkezete télen is segít kihozni a legtöbbet autójából. Kialakításának köszönhetően hatékonyan adja át a nyomatékot a felniről az útfelületre, így jobb kormányozhatóságot biztosít autópályán megszokott sebességnél. (ábra 2.)

  • Megbízható teljesítmény nedves téli utakon

A gumiabroncshoz felhasznált különleges polimer alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad, így nedves és téli utakon is kimagasló teljesítményt és erőteljes tapadást biztosít. (ábra 3.)

Fulda Kristall Control HP teszt

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.