Hankook Winter I*Cept iON IW01 245/45 R20

Hankook Winter I*Cept iON IW01

245/45 R20
103 (875 kg/kerék)
V (240 km/óra)
SA EV XL
téli személyautó
C
B
69
98 626 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

245/45 R20
103 (875 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli személyautó
C
B
72
75 644 Ft / db

Készlet: 5

Szállítási díj: 2 290 Ft / db
Hankook Winter I*Cept evo3 W330
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Hankook Winter I*Cept iON IW01 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Ventus iON abroncsokat egyedülállóan, kizárólag az ultra-nagyteljesítményű elektromos autók igényeire szabtuk, így tökéletesen megfelel az elektromos járművek által támasztott követelményeknek. A tervezés során arra törekedtünk, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson az abroncs az elektromos járműveken. A Hankook EVolution technológia* része egy mesterséges intelligenciával működő program, amely virtuálisan optimalizálja az egyes jellemzőket a tervezés során.

A bordázott oldalfalak csökkentik a csatorna keltette menetzajt. A zajelnyelő habszivacs használata jelentősen csökkenti az üregzajt.

A csökkentett profilmélységű, magas kopásállóságú futókeverék, és a harmadik generációs magas keménységű karkasz-gumikeverék alkalmazása jelentősen javította a gördülési ellenállást. A Hankook optimalizált vulkanizálási eljárása pedig tovább javítja a gördülési ellenállást, a folyamat teljes kontrollja által.

A 3D lamellák három dimenziós cikcakk alakú alakzáró mintázati elemek, melyek vertikális irányban is megtámasztják egymást, és kiemelkedő tapadást biztosítanak jégen, havon, latyakos úton, és vizes úton egyaránt.

Az EV abroncsoknál alkalmazott kontúr technológia alkalmazása javítja a kezelhetőséget, emellett segít az elektromos járművek 25-30%-kal nagyobb súlyának viselésében is.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.