Kumho Crugen HP71

Kumho Crugen HP71

Jelenleg Kumho Crugen HP71 abroncs nincs raktáron.

Kumho Crugen HP71 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A Crugen HP71 a Kumho Crossover / SUV Touring All-Season gumiabroncsa, amelyet azon autóvezetők számára fejlesztettek ki, akik csendes, komfortos utazást keresnek, egész évben helytálló képességekkel, beleértve a kisebb hóban történő közlekedést is.

Technikai jellemzők:

A Kumho Crugen HP71 négyévszakos mintázatának futófelülete öt bordás, szimmetrikus kialakítású. Az alkalmazott "Variable Pitch Technology" azaz a változó geometriájú mintaélek, csendes és kényelmes utazást biztosítanak, és lehetővé teszik az egyenletes kopást a hosszú élettartam érdekében.

A merev középső borda erős vállakkal kombinálva segíti a kezelést és a kormányzást, miközben stabilitást biztosít a szabálytalan kopás ellen.

A bordákon levő mintaárkok és a vállak széles hornyai együttesen segítik elő a minél hatékonyabb vízkiszorítást az abroncs alól, ezáltal növelve az aquaplaning ellenállást.

További Kumho négyévszakos gumik

Kumho információk

KumhoA Kumho középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

A Kumho európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4x4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is köszönhetően, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho, még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek főleg a tengeren túlon számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai gyártó (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük és nagyszerű ár/érték arányuk miatt.

Gazdasági adatok

A Kumho gumiabroncsok Koreában készülnek, jelenleg az Egyesült Államokban kezdtek új gyárat építeni. Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában (Angliában) van a gyártónak kutató központja, illetve Németországban végeznek termék fejlesztést. Évente több, mint 68 millió gumiabroncsot gyárt, a világ 180 országában kerül értékesítésre ez a mennyiség. Részvényeit 1976 óta jegyzik a tőzsdén.

A Kumho története

1960-ban alapították a Samyang Tire vállalatot, a mai Kumho Tire elődjét. A vállalat indulásakor kézi erővel készültek az abroncsok, naponta mindösszesen 20 darab. 5 évvel később mr Thaiföldre szállított gumiabroncsokat. A 60-as évek végén a koreai kormány vezette újjáépítési időszakban a Kumho keményen dolgozott, hogy megfeleljen a kormányzati célkitűzéseknek. 1974-ben befejeződött a Kwangju gyár építése és a Kumho felvette a kapcsolatot amerikai fejlesztőcégekkel is. Az olajválság és a nyersanyag beszerzési problémák ellenére a Kumho vezető gumiabroncs gyártóvá nőtte ki magát.

Versenysport

Aktívan vesz részt az autósportban is, szponzorációval és versenyabroncsok gyártásával egyaránt. Teremékei a versenyzők körében is elismertek, és kiváló árukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Garancia

A Kumho gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.