Maxxis Trepador M8060

Maxxis Trepador M8060

Jelenleg Maxxis Trepador M8060 abroncs nincs raktáron.

Maxxis Trepador M8060 információ

Kategória: olcsó
Szezon: négyévszakos gumi

A Maxxis Trepador M8060 off-road felhasználásra tervezett vegyes használatú gumiabroncs, a kedvező áru kategóriából.

Agresszív, forgásirányos futófelületi mintázata kiváló tapadást és off-road teljesítményt nyújt.

A nagy méretű blokkok gyorsan kilökik a terepen összegyűjtött sarat és kőtörmeléket a barázdákból, hogy folyamatos tapadást és jó kezelhetőséget biztosítson a különböző útviszonyok esetén.

A vállrészen lépcsőzetesen elhelyezkedő mintázati "fülek" fokozott tapadást biztosítanak egyenetlen terepen.

Megerősített szerkezeti felépítése segít megvédeni a gumiabroncsot a terepen található veszélyektől, ezzel meghosszabbítva az abroncs élettartamát.

További Maxxis négyévszakos gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Maxxis információk

MaxxisA Maxxis alsó kategóriás gumiabroncs, Taiwanból származik.

A Maxxis kínálata

A Maxxis a következő járművekre gyárt gumiabroncsot: személyautó, 4x4/SUV, haszongépjármű, kerékpár, motorkerékpár, ipari- és mezőgazdasági jármű.

Autó- és motorgyártók is választják elsőszerelésként, pl. Cadillac, Mazda, Honda, Toyota, Volvo, Kawasaki, KTM, Yamaha, Aprlia, Piaggio, stb.

Gazdasági adatok

A Maxxis gumiabroncsok a következő országokban készülnek - Taiwan, Kína, Thaiföld, USA, Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Hollandia, Japán és Dubai. A gyárakban több, mint harmincezer embert foglalkoztatnak. Éves bevétele meghaladja a 4 millió USA dollárt. A Maxxis gumiabroncsok a világ 170 országában érhetők el.

A Maxxis története

A Maxxis márka 1967-ben született kerékpár abroncsok gyártásával. Folyamatos növekedése által a Maxxis a világ egyik vezető kerékpárabroncs gyártójává nőtte ki magát. A következő évtizedekben egyre tört be az újabb és újabb gumiabroncs piacokra, már nem csak kerékpár abroncsokkal. Kínálatát bővítette személyautókra, 4x4/SUV, haszongépjárművekre, motorkerékpárokra, ipari- és mezőgazdasági járművekre.

Garancia

A Maxxis gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.