Momo M8 HT Forcerun

Momo M8 HT Forcerun

MéretÁr 
225/60 R1720 991 Ft-tól
235/60 R1826 990 Ft-tól
235/65 R1725 991 Ft-tól

Momo M8 HT Forcerun információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

Az új Momo M8 Forcerun HT abroncsot a legújabb generációs SUV-k számára tervezték, amely minden évszakra alkalmas, és a tökéletes nedves teljesítmény, a csökkent zaj és az alacsony gördülési ellenállás révén garantálja az abszolút kényelmet. Az M8 Forcerun kivételes tapadást és biztonságot nyújt a kanyarodás során, és minden körülmények között csökkenti a féktávolságot, miközben magas kopásállóságot biztosít.

További Momo négyévszakos gumik

Momo információk

MomoA Momo középkategóriás gumiabroncs márka, Olaszországból, Milánóból származik.

A Momo kínálata

A Momo széles körben kínál személyautóra, 4x4/SUV és kishaszonégépjárműre gumiabroncsokat. A Momo márkanév főként a könnyűfém felnikről vált híressé.

A Momo középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

Termékeik a világ 170 országában kerülnek forgalomba, elsődleges céluk az autóversenysport támasztotta igények kiszolgálása. A különböző termékek előállítását közel 20 000 ember végzi. A Momo gumiabroncsok Kínában készülnek.

A Momo története

A Momo vállalatot Gianpiero Moretti olasz autóversenyző alapította 1964-ben. Kezdetben a saját versenyautójára készítettetett kormánykereket, mellyel kimagasló teljesítményeket ért ez a futamokon. Ezt látva a többi versenyző is ilyen kormányt szeretett volna, ezzel indult a márka hírneve. Kezdetben a vállalat csak a versenysportok beszállítója volt, az 1970-es években kezdődött el az könnyőfém keréktárcsák gyártása.

Versenysport

A Momo mai napig is sok verseny hivatalos beszállítója kormánykerekekkel, versenyülésekkel, speciális tűzálló ruházattal és számos egyéb kiegészítővel.

Garancia

A Momo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.