Momo M9 A-Lusion

Momo M9 A-Lusion

Jelenleg Momo M9 A-Lusion abroncs nincs raktáron.

Momo M9 A-Lusion információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A MOMO A-Lusion M9 az egyik legjobb választás a középkategóriás nyári SUV abroncsok között. Kifejlesztésénél a komfort és a biztonság voltak az elsődleges szempontok. Aszimmetrikus mintázatát kifejezetten a városi terepjárók igényeire fejlesztették ki. Az erősített oldalfal és a váll blokkok stabil irányíthatóságot biztosítanak. A peremvédős kialakítás megóvja a felniket a járdázás, párhuzamos parkolás esetén keletkező sérülésektől. A futófelület magas szilika tartalmával sikerült elérni, hogy az M9 a kategóriájában az egyik legalacsonyabb fogyasztási paraméterekkel bíró abroncsa legyen.


További Momo nyári gumik

Momo információk

MomoA Momo középkategóriás gumiabroncs márka, Olaszországból, Milánóból származik.

A Momo kínálata

A Momo széles körben kínál személyautóra, 4x4/SUV és kishaszonégépjárműre gumiabroncsokat. A Momo márkanév főként a könnyűfém felnikről vált híressé.

A Momo középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

Termékeik a világ 170 országában kerülnek forgalomba, elsődleges céluk az autóversenysport támasztotta igények kiszolgálása. A különböző termékek előállítását közel 20 000 ember végzi. A Momo gumiabroncsok Kínában készülnek.

A Momo története

A Momo vállalatot Gianpiero Moretti olasz autóversenyző alapította 1964-ben. Kezdetben a saját versenyautójára készítettetett kormánykereket, mellyel kimagasló teljesítményeket ért ez a futamokon. Ezt látva a többi versenyző is ilyen kormányt szeretett volna, ezzel indult a márka hírneve. Kezdetben a vállalat csak a versenysportok beszállítója volt, az 1970-es években kezdődött el az könnyőfém keréktárcsák gyártása.

Versenysport

A Momo mai napig is sok verseny hivatalos beszállítója kormánykerekekkel, versenyülésekkel, speciális tűzálló ruházattal és számos egyéb kiegészítővel.

Garancia

A Momo gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.