Nankang Ice Activa ICE-1

Nankang Ice Activa ICE-1

MéretÁr 
155/70 R1937 990 Ft-tól
175/60 R1940 991 Ft-tól

Nankang Ice Activa ICE-1 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

A Nankang Ice Activa ICE-1 központi bordázati elemeinek kialakítása jó stabilitást és manőverezhetőséget tesznek lehetővé hóval fedett utakon is. A lamellák 3D-s szegélyei nagyobb vonóerő átvitelt biztosítanak jeges útfelületen is, így segítve elő a jobb menetstabilitást. A vállrészen található lamellák növelik a mintablokkok merevségét, ami magas utazó sebességnél és fékezésnél is elősegíti a jobb irányíthatóságot.

További Nankang téli gumik

Nankang információk

NankangA Nankang alsó kategóriás gumiabroncs Tajvanból.

A Nankang kínálata

Nankang márkanév alatt a következő járművekre készül gumiabroncs: személyautó, 4x4/SUV, haszongépjármű, motorkerékpár és busz.

Gazdasági adatok

Világszerte több mint 100 országban, 300 partnernél érhetők el a Nankang gumiabroncsok. Éves netó árbevételének 99%-át a gumiabroncseladás teszi ki, melynek 32%-a az európai piacon került értékesítésre. A vállalat tőkéje 117.8 millió USA dollár. Gyáraik Tajvanban és Kínában vannak. A Nankang márka mellett a Geostar, Milestar és Provato gumiabroncsok is ezekben a gyárakban készülnek.

A Nankang története

A Nankang vállalatot mérnökök egy csoportja alapította 1940-ben, Tajvanban.

Garancia

A Nankang gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.