Nexen Winguard Snow G WH2 175/65 R13

Nexen Winguard Snow G WH2

175/65 R13
80 (450 kg/kerék)
T (190 km/óra)
téli személyautó
E
E
2
14 590 Ft / db

Készlet: több mint 8

Átvehető: 2019. 10. 25.


Szállítási vagy szerelési díjak

Nexen Winguard Snow G WH2 információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Ideális választás kis- és középkategóriás autókra, kedvező árfekvésben.

A Nexen Winguard Snow G WH 2 a Winguard Snow G WH1 mintázatot váltja fel.

A 3D lamelláknak köszönhetően a gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt száraz, havas és jeges úton is, a blokkok merevsége pedig jobb kezelhetőséget és rövidebb fékutat eredményez havas útfelületen.

Kötött forgásirányos futófelületi mintázata remekül vezeti el a vizet vagy az olvadt havat. A Snow G WH2 új keveréke szintén hozzájárul a vizes teljesítmény fokozásához. (ábra 1.)

A blokkok száma 20%-kal növekedett, mely jobb tapadást eredményez. (ábra 2.)

  • Hatékony vízelvezetés (ábra 1.)
    Hatékony vízelvezetés (ábra 1.)
  • Megnövelt számú blokkok (ábra 2.)
    Megnövelt számú blokkok (ábra 2.)
  • Teljesítmény összehasonlítás (ábra 3.)
    Teljesítmény összehasonlítás (ábra 3.)

Nexen Winguard Snow G WH2 teszt

További téli gumi tesztek

További Nexen téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 3 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.