Sailun Atrezzo 4Seasons PRO 235/45 R18

Sailun Atrezzo 4Seasons PRO

235/45 R18
98 (750 kg/kerék)
W (270 km/óra)
37 704 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

ATREZZO 4 SEASONS PRO – MINDEN IDŐJÁRÁSBAN PROFI

Az ATREZZO 4SEASONS PRO egész évben, bármilyen időjárási körülmények között biztonságot és megfelelő teljesítményt kínál tulajdonosának:

  • kiváló tapadás vízen, havon és száraz utakon egyaránt,
  • kiemelkedő teljesítmény az üzemanyag-hatékonyság terén,
  • kopástűrése kompromisszumok nélküli.

Ezért PRO az ATREZZO 4 SEASONS PRO.

4 SEASONS PRO VS PRÉMIUM VERSENYTÁRSAK TELJESÍTMÉNYE

Az UTAC (Ivalo, Finnország) teljesítménytesztjei kimutatták, hogy a Sailun ATREZZO 4SEASONS PRO versenyképes teljesítményt nyújt száraz, nedves és havas körülmények között, a prémium versenytársakkal azonos minőségi szinten; gördülési ellenállása pedig jobb, mint a közvetlen prémium versenytársaké.

Ez az eredmény a címkeadatokon is visszaköszön:

VERHETETLEN TAPADÁS NEDVES ÚTON

B kategóriás nedves tapadásával egyértelműen jobb, mint felsőbb kategóriás versenytársa pl. Barum Quartrais 5.

Üzemanyagot is kevesebbet fogyaszt, azonos körülmények között, így nem csak az ára miatt jobb választás, de használata is pénztárcabarátabb megoldás.

FORRADALMI ECOPOINT3® TECHNOLÓGIA:
INTELLIGENS MEGOLDÁS A MA ÉS A HOLNAP JÁRMŰVEIHEZ!

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron.

Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!

Videó


Sailun Atrezzo 4Seasons PRO információ

Kategória: olcsó
Szezon: négyévszakos gumi

Az ATREZZO 4SEASONS PRO egész évben, bármilyen időjárási körülmények között biztonságot és megfelelő teljesítményt kínál tulajdonosának: kiváló tapadás vízen, havon és száraz utakon egyaránt, kiemelkedő teljesítmény az üzemanyag-hatékonyság terén, kopástűrése kompromisszumok nélküli. Ezért PRO az ATREZZO 4 SEASONS PRO.

Az UTAC (Ivalo, Finnország) teljesítménytesztjei kimutatták, hogy a Sailun ATREZZO 4SEASONS PRO versenyképes teljesítményt nyújt száraz, nedves és havas körülmények között, a prémium versenytársakkal azonos minőségi szinten; gördülési ellenállása pedig jobb, mint a közvetlen prémium versenytársaké.

B kategóriás nedves tapadásával egyértelműen jobb, mint felsőbb kategóriás versenytársa pl. Barum Quartrais 5. Üzemanyagot is kevesebbet fogyaszt, azonos körülmények között, így nem csak az ára miatt jobb választás, de használata is pénztárcabarátabb megoldás.

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron. Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.