Sailun Ice Blazer WST3 265/70 R17

Sailun Ice Blazer WST3

265/70 R17
115 (1215 kg/kerék)
S (180 km/óra)
M+S
téli terepjáró közúti
C
D
73
39 990 Ft / db

Készlet: 6

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A SKANDINÁV UTAK BAJNOKA VÉGRE MEGÉRKEZETT

Bemutatjuk a méltán elismert - ICE BLAZER WST1 következő generációját, az ICE BLAZER WST3-at, egy szegelhető téli gumiabroncsot, amely a továbbfejlesztett mintázatnak köszönhetően nagyobb vonóerőt biztosít havon és jégen, mint elődje.

Megnövelt vonóerő-mutató hóban %

ÚJ ANYAGÖSSZETÉTEL NEM CSAK SARKVIDÉKI TELEKRE

A WST3-ban a SAILUN Nordic keverék egyik változatát használjuk, melynek segítségével a gumiabroncs szélsőségesen hideg időjárási viszonyok között is megőrzi szilárdságát és rugalmasságát, így jobb tapadást biztosít szedánok, goupék és crossoverek számára.

ZORD KÜLSŐ ZORD KÖRÜLMÉNYEKHEZ

ERŐtELJES TÉLI TAPADÁS

A jól tagolt, forgásirányos futófelületi minta több oldalirányú és rézsútos barázdát tartalmaz, mint a WST1. Így jobban kiszorítja a havat, a latyakot és a vizet a jobb tapadásért és fékezhetőségért.

KÜLÖNLEGES TAPADÉS ÉS KEZELHETŐSÉG JEGES ÉS HAVAS ÚTVISZONYOK KÖZÖTT

A többirányú lamellarendszer és a fűrészfogas blokkszélek nagyobb kezelhetőséget és stabilitást biztosítanak jeges és havas útviszonyok között.

A pókháló ábra is jól szemlélteti, hogy az új SAILUN WST3 jeges, havas és nedves utakon is jobban teljesít, mint a referenciaként használt elődje, az ICE BLAZER WST1

FORRADALMI ECOPOINT3® TECHNOLÓGIA:
INTELLIGENS MEGOLDÁS A MA ÉS A HOLNAP JÁRMŰVEIHEZ!

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron.

Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!

Videó


 

Sailun Ice Blazer WST3 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.