Yokohama A349A

Yokohama A349A

Jelenleg Yokohama A349A abroncs nincs raktáron.

Yokohama A349A információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

Az A349A már ránézésre is igazi „yokohamás”. Mintázatának középső részén hosszanti egyenes bordázattal rendelkezik, amely jelentősen megnöveli a profil oldalirányú merevségét. Az új modell így magas fokú egyenesfutási stabilitást kínál, a Yokohama abroncsaira jellemző kiváló és érzékeny irányíthatósági tulajdonságok mellett. A bordázatot három hangsúlyos, hosszanti körkörös horony tagolja, amelyek a vállöv nagy keresztmetszetű, keresztirányú hornyolásával kiegészülve kiemelkedő nedves tapadási sajátosságokat kölcsönöznek az A349A számára.

A futófelület e körültekintően kifejlesztett, átgondolt vízelvetési rendszere az abroncsnak különösen hatékony ellenálló képességet biztosít az aquaplaning jelenségével szemben. A futófelületet középről kifelé haladva háromféle mintázati blokk kombinációja alkotja. A tervezők a blokkok egymáshoz képest eltolt helyzetével, valamint számuk változtatásával kerület mentén jelentős mértékben csökkentették az abroncs gördülési zaját.

A Yokohama A349A futófelületi keverékanyaga szintén az abroncsfejlesztés legfrissebb technológiáinak szellemében készült. Szilikatartalma révén alacsony gördülési ellenállást biztosít, száraz és nedves útfelületen egyaránt kiváló tapadási és vonóerő-átadási tulajdonságok mellett.

További Yokohama nyári gumik

Yokohama információk

YokohamaA Yokohama abroncsok Japánban készülnek.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.