Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban (2023. 10. 20.)

 • Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban
  Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban
 • Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban
  Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban
 • Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban
  Téligumi újdonságok a 2023/2024 téli szezonban

A 2023/24-es téli szezonban számos prémium- és középkategóriás, valamint olcsó téli abroncs került forgalomba, melyeket weboldalunkon megtekinthetnek és megvásárolhatnak. Új abroncs vásárlásánál a legújabb fejlesztések, a hosszú élettartam, a jó teszteredmények, valamint a környezet-barát használat a fő szempont ügyfeleink számára.

Prémium kategória

 • Goodyear UltraGrip Performance 3, mely magabiztos kezelhetőséget és tapadást biztosít különféle hideg időjárási körülmények között. Kiváló teljesítmény havon, fokozott fékhatás: fokozott fékhatás, erős teljesítmény nedves úton, kitűnő matrica eredmények.
 • Hankook Winter I*Cept ION IW01, melyet az egyedülállóan, kizárólag az ultra-nagyteljesítményű elektromos autók igényeire szabták. A bordázott oldalfalak csökkentik a csatorna keltette menetzajt. A zajelnyelő habszivacs használata jelentősen csökkenti az üregzajt. A csökkentett profilmélységű, magas kopásállóságú futókeverék, és a harmadik generációs magas keménységű karkasz-gumikeverék alkalmazása jelentősen javította a gördülési ellenállást. A 3D lamellák három dimenziós cikcakk alakú alakzáró mintázati elemek kiemelkedő tapadást biztosítanak jégen, havon, latyakos úton, és vizes úton egyaránt.

 • Hankook Winter I*Cept ION IW01A, melyet az egyedülállóan, kizárólag az ultra-nagyteljesítményű elektromos terepjárók igényeire szabták. A bordázott oldalfalak csökkentik a csatorna keltette menetzajt. A zajelnyelő habszivacs használata jelentősen csökkenti az üregzajt. A csökkentett profilmélységű, magas kopásállóságú futókeverék, és a harmadik generációs magas keménységű karkasz-gumikeverék alkalmazása jelentősen javította a gördülési ellenállást. A 3D lamellák három dimenziós cikcakk alakú alakzáró mintázati elemek kiemelkedő tapadást biztosítanak jégen, havon, latyakos úton, és vizes úton egyaránt.

Középkategória

 • Nokian Snowproof 2, mely kivételes tapadást és kiszámítható, kiegyensúlyozott vezetési élményt kínál. A gumiabroncs mintázata két funkcionális zónára oszlik: a Tapadási Zónából áll, amely lenyűgöző téli tapadást biztosít, és a Kontroll Zónából, amely kontrollt és stabilitást kínál. Az Alpine Grip keverék kiváló teljesítményt nyújt enyhébb időjárás esetén is, megbízhatóan reagál a hőmérséklet emelkedésére és csökkenésére, mivel a keverék rugalmas marad és jól tapad széles körülmények között. Az új keverék magas szilícium-tartalommal rendelkezik, amely jobb nedves tapadást eredményez. A gördülési ellenállás is prémium szintű, ami energiamegtakarítást eredményez és csökkenti a káros kibocsátásokat.

 • GT Radial Winterpro 2 EVO


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.