Hankook Dynapro ATM RF10

Hankook Dynapro ATM RF10

MéretÁr 
205/80 R1625 312 Ft-tól
225/70 R1528 854 Ft-tól

Hankook Dynapro ATM RF10 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

Vegyes használatú gumiabroncs terepre és közútra, 4 x 4-es járművekhez, a Dynapro AT-m robusztus futófelületi mintázatával és mintaelemeivel bármely akadályt legyőz az úton. Agresszív vezetéshez mindenféle terepen.

 • Nagy ellenállóképesség defekttel szemben

A körbeérő futófelület erőteljes megjelenést biztosít a vágásokkal és ütésekkel szemben. Kiváló vonóerőátvitelt biztosít különösen sáros vagy havas körülmények között. (ábra 1.)

 • Futófelületi mintázat

A tigrisfog alapján kialakított éles mintázati elemek agresszív, bátor, megjelenést kölcsönöznek az abroncsnak. (ábra 2.)

 • Hullámos lamella

A két lépcsős, mély lamellák meghosszabítják a futófelület élettartamát és növelik a vizes úton nyújtott teljesítményt. (ábra 3.)

 • Mély kialakítású oldalsó mintaárok

Precíz és biztos kanyarvétel A soros mintaárok kisebb változó szöget zár be a futófelületi mintaelemekkel a hagyományos, nem soros mintaárokkal összehasonlítva kanyarodás közben, a biztonságosabb menetteljesítmény érdekében. (ábra 4.)

 • Kőkilökő

A központi és vállrészi kőkilökők segítenek a gumiabroncs kövek vagy külső ütések általi sérülésének megelőzésében és javítják a vezetési biztonságot. (ábra 5.)

 • Kagylós mintaárok (szabadalom függőben)

A "kagylós mintaárkok" a futófelületi mintaelemek között javítják a gumiabroncs "harapását" a terepen nyújtott vonóerőátvitel érdekében. (ábra 6.)

 • Szögben álló oldalsó mintaárok

Javítja a vonóerőátvitelt nedves úton, öntisztító jellemzőkkel rendelkezik. (ábra 7.)

 • Cikk-cakkos mintázati elem élek

Kiemelkedő tapadást biztosít nedves, jeges és száraz útviszonyok között. (ábra 8.)

 • Széles futófelület

A megnövekedett lenyomat (7-8%-kal nagyobb a hasonló termékekénél) az egyenetlen kopással szembeni ellenállás érdekében, amivel a legjobb tapadás és gyorsulás érhető el mindenféle útviszonyok között. (ábra 9.)

 • Kerékpántvédő

Védi a drága kerékpántokat a járdasziget általi, véletlenszerű sérüléstől. (ábra 10.)

A megerősített futófelület alatti réteg segít megelőzni az ütések által okozott belső sérüléseket terepi viszonyok között. (ábra 11.)

A belső béléssel megerősített gumi vastagság segít az ütések minimalizálásában terepi körülmények között. (ábra 12.)

A megerősített szövetváz és gumiréteg jobb hegymeneti és kormányzási stabilitást nyújt közúton és terepen egyaránt. (ábra 13.)

Az illesztésmentes peremmaghuzal megelőzi a peremmag leválását alacsony levegőnyomás mellett terepen történő vezetés közben.

 • Nagy ellenállóképesség defekttel szemben (ábra 1.)
  Nagy ellenállóképesség defekttel szemben (ábra 1.)
 • Futófelületi mintázat - tigrisfog (ábra 2.)
  Futófelületi mintázat - tigrisfog (ábra 2.)
 • Hullámos lamella (ábra 3.)
  Hullámos lamella (ábra 3.)
 • Mély kialakítású oldalsó mintaárok (ábra 4.)
  Mély kialakítású oldalsó mintaárok (ábra 4.)
 • Kőkilökő (ábra 5.)
  Kőkilökő (ábra 5.)
 • Kagylós mintaárok (szabadalom függőben) (ábra 6.)
  Kagylós mintaárok (szabadalom függőben) (ábra 6.)
 • Szögben álló oldalsó mintaárok (ábra 7.)
  Szögben álló oldalsó mintaárok (ábra 7.)
 • Cikk-cakkos mintázati elem élek (ábra 8.)
  Cikk-cakkos mintázati elem élek (ábra 8.)
 • Széles futófelület (ábra 9.)
  Széles futófelület (ábra 9.)
 • Kerékpántvédő (ábra 10.)
  Kerékpántvédő (ábra 10.)
 • Megerősített futófelület alatti réteg (ábra 11.)
  Megerősített futófelület alatti réteg (ábra 11.)
 • Belső béléssel megerősített gum i(ábra 12.)
  Belső béléssel megerősített gum i(ábra 12.)
 • Megerősített szövetváz és gumiréteg (ábra 13.)
  Megerősített szövetváz és gumiréteg (ábra 13.)

További Hankook négyévszakos gumik

Hankook információk

Hankook A Hankook középkategóriás gumiabroncs, Koreából származik.

A Hankook kínálata

A Hankook választékában személyabroncs, 4x4/SUV, haszongépjármű, tehergépkocsi és busz gumiabroncsokat egyaránt megtalálhatók.

Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyunday, etc.

A Hankook középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára, több mint 70 éves tapasztalattal az abroncsgyártásban.

2015-ben 94 millió gumiabroncsot gyártott, 8 gyárában (Korea, Kína, Magyarország, USA), 22ezer alkalmazottal. A Hankook gumiabroncsok a világ 180 országában érhetők el.

A Hankook története

Az 1941-ben Chuson Tire Company néven alapított első személygépkocsi gumiabroncs vállalat, a későbbi Hankook. A koreai háború végéig hiányzó nyersanyagok és üzemek hiánya mellett is minőségi és technolóiai feljettségükről tettek tanubizonyságot. Miután a két Korea főbb autópálya-építési projektjei befejeződtek, megkezdődött az automobil korszaka, és a Hankook is vezető szerepet kapott a közlekedés fejlődésében. A koreai kormány fejlesztési politikájával összhangban elsőként fejlesztették ki Koreában a téli, tömlő nélküli és radiál gumiabroncsokat. A Hankook minőségének globális szintű fejlődésével a vállalat jelentős lépéseket tett a gumiabroncsok szomszédos, ázsiai országokba történő exportja terén. 1980-ban a Hankook megnövelte a radiál abroncsok gyártási mennyiségét a Daejeon üzemben (Korea), hogy bővítse az exportot az Egyesült Államokba és Európába. A gazdaságosságra összpontosító stratégia alapján a Daejeon gyár éves gyártási kapacitásának bővítésével megnövelt hatékonyságnak köszönhetően a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó üzemévé vált. A Hankook 1991-ben írta alá első gyári felszerelésű abroncsok szállítására szóló szerződését a Volkswagennel.

Technológiai kutató központokat is létrehoztak kulcsfontosságú tengerentúli helyszíneken a technológiai kapacitásuk növelésére és a termékek hatékony szállítására minden régióba. 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban, 1997-ben Németországban és 1998-ban Kínában építettek ilyen központokat. Európai pozíciójának megerősítése érdekében 2001-ben egy elosztóközpontot építettett itt , 2006-ban pedig egy új abroncsgyártó üzemet nyitott haznánkban, mely akkor technológiailag a legfejlettebb gyár volt a világon.

A vállalat alapításának 70 éves évfordulóját 2011-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában Belkasiban gyártóüzemeket nyitottak, amivel jelentősen növelték terjeszkedési kapacitásunkat. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters (DTM - Német Túrauató Bajnokság), a világ legnagyobb motorsport versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, és 2013-ban megkezdte az előkészületeket egy másik kutatási központ kialakításához fejlett technológiai hátterével.

Versenysport

A világszintű márka kiépítésének részeként a Hankook részt vett jelentősebb világszintű és tengeren túli motorsport versenyeken és autóipari partnerkapcsolatokat épített ki a legjobb európai autógyárakkal, pl.az Audival.

Garancia

A Hankook gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 4 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.