Hankook Kinergy 4S H740

Hankook Kinergy 4S H740

Jelenleg Hankook Kinergy 4S H740 abroncs nincs raktáron.

Hankook Kinergy 4S H740 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A négy évszakos gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

Elődjéhez képest - H730 - 10%-kal rövidebb fékút havas úton, 6%-os javulás fékút terén száraz útfelületen.

A jégcsákány ihlette V-alakú oldalsó mintaárok hatékony irányíthatóságot és stabilitást kínál havas és jeges útfelületen. (ábra 1.) Hópehely alakú kopásjelző mutatja ha már a gumiabroncs mintázatának mélysége nem megfelelő téli használatra.

Téli lamellák biztosítanak megbízható teljesítményt jégen és havon. (ábra 2.)

Needleleaf tree style technológia - A keresztezett fő oldalsó barázdák által kialakított szögek kiváló tapadást és fékezési teljesítményt nyújtanak a különböző útfelületeken. (ábra 3.)

A nyári lamellák alkalmazása lehetővé teszi, hogy az abroncs nyári időjárási körülmények között is megbízható teljesítményt adjon. (ábra 4.) A 3D lamellaszerkezet és a blokkok merevsége tovább erősíti szükség esetén a nyári tulajdonságokat.

Széles vízelvezető barázdák segítik a víz és a latyak simább áramlását, kiváló védelmet nyújtva aquaplaning ellen. Ugyanakkor a megerősített oldalsó barázdák által a gumiabroncs jobb vonóerő kifejtésére képes. (ábra 5.)

Szilika tartalmú futófelületi keverékének köszönhetően javult a gumiabroncs tapadása nedves és havas úton, valamint csökkent a gördülési ellenállása. Két széles acél övréteg biztosítja a gumiabroncs optimális futófelületi merevségét és javítja teljesítményét irányíthatóság terén.

A teljesítmény és a kiegyensúlyozottság harmóniája egész évben.

 • Jégcsákány ihlette V-alakú oldalsó mintaárok (ábra 1.)
  Jégcsákány ihlette V-alakú oldalsó mintaárok (ábra 1.)
 • Téli lamellák biztosítanak megbízható teljesítményt jégen és havon (ábra 2)
  Téli lamellák biztosítanak megbízható teljesítményt jégen és havon (ábra 2)
 • Needleleaf tree style technológia (ábra 3.)
  Needleleaf tree style technológia (ábra 3.)
 • Nyári lamellák alkalmazás (ábra 4.)
  Nyári lamellák alkalmazás (ábra 4.)
 • Széles vízelvezető barázdák (ábra 5.)
  Széles vízelvezető barázdák (ábra 5.)

Hankook Kinergy 4S H740 teszt

További négyévszakos gumi tesztek

További Hankook négyévszakos gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Hankook információk

Hankook A Hankook középkategóriás gumiabroncs, Koreából származik.

A Hankook kínálata

A Hankook választékában személyabroncs, 4x4/SUV, haszongépjármű, tehergépkocsi és busz gumiabroncsokat egyaránt megtalálhatók.

Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyunday, etc.

A Hankook középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára, több mint 70 éves tapasztalattal az abroncsgyártásban.

2015-ben 94 millió gumiabroncsot gyártott, 8 gyárában (Korea, Kína, Magyarország, USA), 22ezer alkalmazottal. A Hankook gumiabroncsok a világ 180 országában érhetők el.

A Hankook története

Az 1941-ben Chuson Tire Company néven alapított első személygépkocsi gumiabroncs vállalat, a későbbi Hankook. A koreai háború végéig hiányzó nyersanyagok és üzemek hiánya mellett is minőségi és technolóiai feljettségükről tettek tanubizonyságot. Miután a két Korea főbb autópálya-építési projektjei befejeződtek, megkezdődött az automobil korszaka, és a Hankook is vezető szerepet kapott a közlekedés fejlődésében. A koreai kormány fejlesztési politikájával összhangban elsőként fejlesztették ki Koreában a téli, tömlő nélküli és radiál gumiabroncsokat. A Hankook minőségének globális szintű fejlődésével a vállalat jelentős lépéseket tett a gumiabroncsok szomszédos, ázsiai országokba történő exportja terén. 1980-ban a Hankook megnövelte a radiál abroncsok gyártási mennyiségét a Daejeon üzemben (Korea), hogy bővítse az exportot az Egyesült Államokba és Európába. A gazdaságosságra összpontosító stratégia alapján a Daejeon gyár éves gyártási kapacitásának bővítésével megnövelt hatékonyságnak köszönhetően a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó üzemévé vált. A Hankook 1991-ben írta alá első gyári felszerelésű abroncsok szállítására szóló szerződését a Volkswagennel.

Technológiai kutató központokat is létrehoztak kulcsfontosságú tengerentúli helyszíneken a technológiai kapacitásuk növelésére és a termékek hatékony szállítására minden régióba. 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban, 1997-ben Németországban és 1998-ban Kínában építettek ilyen központokat. Európai pozíciójának megerősítése érdekében 2001-ben egy elosztóközpontot építettett itt , 2006-ban pedig egy új abroncsgyártó üzemet nyitott haznánkban, mely akkor technológiailag a legfejlettebb gyár volt a világon.

A vállalat alapításának 70 éves évfordulóját 2011-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában Belkasiban gyártóüzemeket nyitottak, amivel jelentősen növelték terjeszkedési kapacitásunkat. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters (DTM - Német Túrauató Bajnokság), a világ legnagyobb motorsport versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, és 2013-ban megkezdte az előkészületeket egy másik kutatási központ kialakításához fejlett technológiai hátterével.

Versenysport

A világszintű márka kiépítésének részeként a Hankook részt vett jelentősebb világszintű és tengeren túli motorsport versenyeken és autóipari partnerkapcsolatokat épített ki a legjobb európai autógyárakkal, pl.az Audival.

Garancia

A Hankook gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 4 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.