Routeway Ecoblue RY22

Routeway Ecoblue RY22

Jelenleg Routeway Ecoblue RY22 abroncs nincs raktáron.

Routeway Ecoblue RY22 információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Routeway Ecoblue RY22 a kisebb gépjárművektől egészen a nagyteljesítményű sedanokra megfelelő méretben is elérhető nyári gumiabroncs. Megalkotásánál elsősorban az üzemanyag-hatékonyság volt a fő szempont. Más gyártók hasonló ár/érték arányú termékeihez képest akár 20%-os is lehet a küönbség. A mintázati profil kialakításának köszönhetően csökkent a gördülési ellenállás, ezáltal nőtt az abroncs élettartama. A mintablokkok elhelyezkedésének eredményeképpen gyors kormányreakciót kapunk, és javult a fékteljesítmény. Optimalizálva ezzel a kényelmes és csendes autózást.

További Routeway nyári gumik

Routeway információk

RoutewayA Routeway kedvező árú gumiabroncs Kínából.

A Routeway kínálata

Személyautó, kis áruszállító és SUV abroncsok mellett a termékpalettán megtalálhatóak a teher és busz gumiabroncsok.

A Routeway története

A gyárat 2009-ben alapították. Napjainkban a Routeway márka Amerikában, Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában is forgalomban van. Rendelkezik többek között ISO9001, DOT, ECE és GCC tanúsítványokkal. A minőségbiztosítás érdekében fejlett berendezéseket importált Japánból, Németországból, Hollandiából és Olaszországból.

Garancia

A Routeway gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.