Routeway Velocity RY33

Routeway Velocity RY33

Jelenleg Routeway Velocity RY33 abroncs nincs raktáron.

Routeway Velocity RY33 információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Routeway a Velocity RY33 fantázianevű nyári abroncsát a nagyteljesítményű sportautókhoz és SUV-khez fejlesztette ki. Alkalmazva a legújabb zajcsökkentő technológiát, az EU címke besorolásnál egyik méretben sem érte el a 3dB-es zajszintet. Az aszimmetrikus mintáztban elhelyezett 4 széles vízelvezető árok, valamint a külső vállrészen kialakított mintablokkok hatékonyan vezetik ki a vizet a kerekek alól, minimálisra csökkentve ezzel az aquaplaning jelenséget. Az alkalmazott szilika vegyület kiváló kezelhetőséget biztosít száraz és vizes úton is egyaránt. Minden méretben peremvédős kivitelben készül, amely adott esetben megóvja a felnit az útpadka okozta sérülésektől.

További Routeway nyári gumik

Routeway információk

RoutewayA Routeway kedvező árú gumiabroncs Kínából.

A Routeway kínálata

Személyautó, kis áruszállító és SUV abroncsok mellett a termékpalettán megtalálhatóak a teher és busz gumiabroncsok.

A Routeway története

A gyárat 2009-ben alapították. Napjainkban a Routeway márka Amerikában, Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában is forgalomban van. Rendelkezik többek között ISO9001, DOT, ECE és GCC tanúsítványokkal. A minőségbiztosítás érdekében fejlett berendezéseket importált Japánból, Németországból, Hollandiából és Olaszországból.

Garancia

A Routeway gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.