Saetta SA Performance

Saetta SA Performance

Jelenleg Saetta SA Performance abroncs nincs raktáron.

Saetta SA Performance információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Saetta Performance kötött forgásirányú futófelületi mintázatának és a széles központi mintaároknak köszönhetően csökken a vízenfutás kockázata. Az optimalizált kötött forgásirányú futófelületi mintázat csendes futást biztosít. Hosszabb élettartam az újonnan kifejlesztett anyagösszetételnek köszönhetően. A sportos mintázat jobb megjelenést biztosít autójának. A korszerű meredek dőlésű mintaárkok nagyobb tapadást biztosítanak nedves és száraz úton is. A Saetta Performance mintázata és minősége megegyezik a Dayton D320 EVO mintázattal.

A Bridgestone gyáraiban készülő abroncs.

További Saetta nyári gumik

Saetta információk

SaettaA Saetta kedvező árú gumiabroncs márka, a Bridgestone csoport része.

A Saetta kínálata

Választékában személyautóra találhatók gumiabroncsok, melyek mintázatukat a szintén Bridgestone felügyelet alatt készülő Dayton gumiabroncsoktól örökölték. A márka 2014 óta van forgalomban.

Gazdasági adatok

A Saetta gumiabroncsok a Bridgestone olaszországi gyáraiban készülnek, Bariban.

A Bridgestone Corporation és leányvállalatai világszerte több mint 140 000 embernek adnak munkát, 25 országban (köztük Magyarországon is), 178 gyárban. Minden 5. jármű Bridgestone gumiabronccsal van szerelve. 2012-ben a Bridgestone eladások összértéke Európában 3,5 milliárd Euróra rúgott. A Bridgestone gyáraiban készülnek az eredetileg amerikai Firestone és a Dayton gumiabroncsok is.

Tulajdonos

A márka a Bridgestone csoporthoz tartozik.

Garancia

A Saetta gumiabroncsokra a gyártó az eladástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.