Saetta SA Touring

Saetta SA Touring

Jelenleg Saetta SA Touring abroncs nincs raktáron.

Saetta SA Touring információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Saetta Touring a Firestone Multihawk-kal megegyező modern mintázat. Kis- és középkategóriás személyautókra tervezett, kiegyensúlyozott teljesítményű optimalizált gumiabroncs.

Jellemzői: A lekerekített mintablokkok és a felhasznált technológia rendkívül csendes gördülést biztosít - hogy Önnek kellemesen teljen az utazás Nagyobb teljesítmény nyújt száraz útfelületen és fékezéskor - hogy meg tudjon állni bárhol, bármikor. Tökéletesített futófelületi nyomáseloszlással bír az egyenletes kopásért és a hosszú élettartamért - hogy Önnek költséghatékony megoldást nyújtson Üzemanyag-takarékosság - hogy Ön környezettudatos vezető lehessen Megnövelt vízáramlási sebesség a lekerekített blokk éleknek köszönhetően - hogy Ön és családja esőben, záporban, zivatarban is a legnagyobb biztonságban legyen.

A Saetta Touring a Bridgestone gyárában készülő nyári gumi.

További Saetta nyári gumik

Saetta információk

SaettaA Saetta kedvező árú gumiabroncs márka, a Bridgestone csoport része.

A Saetta kínálata

Választékában személyautóra találhatók gumiabroncsok, melyek mintázatukat a szintén Bridgestone felügyelet alatt készülő Dayton gumiabroncsoktól örökölték. A márka 2014 óta van forgalomban.

Gazdasági adatok

A Saetta gumiabroncsok a Bridgestone olaszországi gyáraiban készülnek, Bariban.

A Bridgestone Corporation és leányvállalatai világszerte több mint 140 000 embernek adnak munkát, 25 országban (köztük Magyarországon is), 178 gyárban. Minden 5. jármű Bridgestone gumiabronccsal van szerelve. 2012-ben a Bridgestone eladások összértéke Európában 3,5 milliárd Euróra rúgott. A Bridgestone gyáraiban készülnek az eredetileg amerikai Firestone és a Dayton gumiabroncsok is.

Tulajdonos

A márka a Bridgestone csoporthoz tartozik.

Garancia

A Saetta gumiabroncsokra a gyártó az eladástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.